Heb je jezelf buitengesloten?

Normaal heb je in het dagelijks leven niets van doen met een slotenmaker. Enkel als er iets is met je slot dan kan een slotenmaker goed van pas komen of je wilt een sleutel bij laten maken. Toch kunnen er momenten zijn dat de slotenmaker echt een redder in nood kan zijn. Dit zal vaak zijn op onverwachtse momenten als het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om je woning te betreden. Slotenmaker Bevibed is een slotenmaker die altijd klaar staat voor alle klussen die te maken hebben met sloten. Of je nu je sloten thuis wilt vervangen, maar ook in onverwachtse situaties.

Buitengesloten

Het kan iedereen overkomen en misschien dat je het al eens meegemaakt hebt: je haalt even snel de boodschappen uit de auto of je moet even naar de buren, maar je vergeet de sleutel van je deur mee te nemen. Je sluit in een onbewaakt moment zelf de deur of je als je de deur open hebt gelaten klapt de deur door een windvlaag dicht. Dan sta je buiten en je kunt je woning niet meer in komen. Helemaal als je eten op het vuur hebt staan of hele klein kinderen in huis, dan kan de paniek in dergelijke situaties toeslaan. Het gemakkelijkste is dan om een raam in te slaan en je zo een weg naar binnen te forceren. Maar dit houdt in dat je wel schade hebt en het kan nog erg gevaarlijk zijn ook. In zulke gevallen is het de kunst om niet in paniek te raken en gewoon Slotenmaker Bevibed te bellen. Voor je het weet staat de slotenmaker voor de deur en zal op vakkundige wijze de deur voor je openen zonder schade aan de deur en het slot aan te richten.

Op elk tijdstip

Jezelf buitensluiten of voor een dichte deur staan als je sleutel is afgebroken vindt vaak plaats op onverwachtse momenten en tijdstippen. Een goede slotenmaker zal daarom 7 dagen per week en 24 uur per dag stand-by staan om mensen uit dergelijke situaties te redden. Ook als je jezelf buiten hebt gesloten en het is midden in de nacht, neem dan contact met Slotenmaker Bevibed op. Zij zullen je redder in nood zijn en ervoor zorgen dat jij weer je huis in kunt komen.

Nieuwe sleutel bijmaken

Vooral in situaties als jezelf buitensluiten is het handig als je bij familie of de buren een extra sleutel hebt liggen. Ook voor het bijmaken van een extra sleutel kun je gewoon terecht bij Slotenmaker Bevibed. Maak een extra sleutel voor je overige gezinsleden of een reservesleutel. Met een extra sleutel kun je jezelf uiteraard nog wel buitensluiten, maar je weet dan dat je een sleutel bij iemand kunt ophalen.