Een geblokkeerd slot openen? Schakel Bevibed in en het is vlug geregeld!

Blokkerende sloten roepen frustratie op

Iets dat niet goed werkt, roept al snel de nodige frustratie op. Dart is met name het geval als het gaat om zaken in en rond uw woning die echt belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan lekkage, een defecte wasmachine of een magnetron die op hol slaat. Vervelend is zeker ook wanneer uw sloten blokkeren, bijvoorbeeld van de voordeur of achterdeur. Als een vergrendeling het niet goed doet, zit u meteen in en lastige situatie. Uw huisdeuren kunnen namelijk niet meer geopend en/of toegesloten worden. En dat is natuurlijk lastig als u wel gewoon naar uw werk moet, of de woning wilt binnenkomen. Tijd voor actie dus! Maar voordat we daarop ingaan eerst iet over de oorzaken van slotsystemen die blokkeren.

Waarom blokkeren sloten? De belangrijkste oorzaken

Hoe kan het dat uw voordeurslot of een ander slot ineens blokkeert? Vaak zijn hiervoor specifieke oorzaken aan te wijzen. Onze ervaring is dat het volgende vaak een rol speelt bij een blokkering van het slot:

  • Vaak gaat het bij blokkerende sloten om sloten die al wat ouder zijn en door langdurig gebruik versleten zijn geraakt. Hierdoor is het cilindergedeelte in het slot kwetsbaar geworden. Op een gegeven moment begeeft het slot het, waardoor het mechanisme blokkeert en de sleutel helaas niet meer omgedraaid kan worden.
  • Roestvorming door het natte klimaat speelt ook een rol bij sloten die gaan blokkeren. Sloten werken dan op termijn minder goed en op een gegeven moment gaan ze niet meer open of dicht.
  • Een slechte slotenmerk is een veelvoorkomend fenomeen. Sloten van minder goede of niet SKG-gecertificeerde merken haperen sneller dan goedgekeurde sloten. Zorg er daarom altijd voor dat u kwaliteitssloten in uw deuren heeft zitten.

Kom in actie en schakel een expert van Bevibed in

Als uw slot blokkeert, wilt u natuurlijk dat het probleem snel wordt opgelost. Dat is cruciaal, want u wilt uiteraard uw huis veilig kunnen afsluiten. Kom meteen in actie, ga niet zelf aan het knutselen en schakel snel een betrouwbare expert in. Wij van Bevibed zijn een slotenmaker waarop u kunt bouwen. Voor scherpe prijzen repareren wij uw haperende slot en/of zorgen voor een perfect en goed werkend alternatief.

Contacteer ons direct voor snelle en effectieve hulp

Laat u niet langer kisten door een slot dat niet doet wat een slot moet doen, namelijk vlekkeloos open- en dichtgaan. Schakel een professional van Bevibed in en uw probleem is vlug en tegen een voordelige prijs opgelost!